In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.

In deze uitzending vertelt Sebastiaan Smits van Storytellers over onder andere het Buytenpark Theater en de Zoete Herinneringen – theaterparade. En Jacques Boonekamp vertelt over hoe de Oldtimerdag in Zoetermeer tot stand is gekomen en over de 19e editie die op zaterdag 18 mei 2019 georganiseerd zal worden.

Focus op Zoetermeer (Jaargang 1 Aflevering 7)

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij…